teisipäev, 13. mai 2008

Toimus viktoriin

Üldiselt on meie koolis "jõukatsumine" teadmistes traditsiooniks saanud. Kõik on huvitatud silmaringi laiendamisest. Aga sedapuhku toimus meie projektisõprade - teemaline viktoriin. Kõik see, mille kohta olid varem väljas stendid, kõik see, millega esineti erinevate sõprusriikide päevadel, tuli täna taas meelde tuletada ja viktoriiniküsimustele vastused leida. Iga klass oli väljas ühe kuueliikmelise võistkonnaga. Tore on see, et ka algklassiõpilased said oma koondvõistkonnaga osaleda. Küll kõige pisemad ja nooremad, kuid vastuste andmisel mitte väga nõrgad. Viktoriini küsimused haarasid ka üldse meie projektitegemisi. Küsiti näiteks: kes on meie koolis projekti koordinaator, mis on projekti nimi, kes on aktiivsemad õpilased selles osalemas jms. Ürituse fotograafid olid Enry Tiitson ja Tauri Põlluäär, mõlemad on 5. klassi poisid.
Nüüd on jäänud veel loetud päevad, mil meie õpilastel on võimalus kohtuda just nende maade eakaaslastega, kelle kultuurist, geagraafiast, ajaloost jms oleme seni palju lugenud ja uurinud.

Head projektipäeviku sirvimist ja kodulehe lugemist! Ootan ka teemakohaseid (toit)joonistusi veel. Avaldan kiitust väga aktiivsele ja tublile joonistajale Piret Pruulile! Ootan aga joonistusi kõikidelt!




/strong>

Kommentaare ei ole: