reede, 7. detsember 2007

Projekt arendab kooli



















Käesoleva projekti raames on kooli soetatud videokaamera, mille järele tundsime suurt puudust Ungari-kohtumisel.
  • Samuti on arvutiklassis osadele arvutitele lisatud digitaallaud. Mis see on? Milleks see? On võimalus õpetada õpilastele üha kaasaegsemaid vahendeid kasutama. End väljendama pildis ja sõnas. Digitaallauaga on kaasas ka gaafikaprogrammi ArtRage2 täiuslik versioon. Selle abil on võimalik pilte joonistada digitaalse pliiatsiga digitaalsel laual. Kaasasoleba programmiga aga maalida jms.

  • Projektitöös kasutame arvutiklassis olevat nö digitahvlit ehk puutetundlikku tahvlit.

  • Koostöös direktoriga on võimalus õpetada õpilastele (neile, kes asja vastu huvi tunnevad ja soovivad end siduda projektiga) fototöötluse algelemente.

  • Picasas töid toimetada ja hiljem...

  • ... veebilehele ehk nii öelda interaktiivsesse piltsõnastikku üles panna.

Olen kindel, et see pakub õpilastes huvi ja meie koostöö laabub. Hetkel oleme ootama jäänud Ungari töörühmalt kooliteemalist sõnavara. Norralt ootame jõuluteemalisi väljendeid.


Juba enne, kui sõnad meile saadetakse, saame kokku oma tegevustiimiga ja õpime käsitsema just projekti tarbeks loodud keskkonda. Hetkel on jäänud põhimeeskonda järgmised õpilased: Senta Sepp, Kateriina Kangru, Piret Pruul, Enri Tiitson, Annemari Pruul. Vastust ootan ma ka Tauri Põlluäärelt.


Seniks kaunist jõuluootusaega!


Margit Lindau - projekti teostaja

Kommentaare ei ole: